Zelný salát s fazolemi
Recept ještě nebyl hodnocenZelí nakrouháme na jemno, posolíme, důkladně promačkáme a necháme odležet, aby změklo.Po půl hodině ochutnáme, zda jsme to nepřehnali se solí , v tom případě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zelí nakrouháme na jemno, posolíme, důkladně promačkáme a necháme odležet, aby změklo.Po půl hodině ochutnáme, zda jsme to nepřehnali se solí , v tom případě…
Do slané vody dáme vařit oloupané brambory. Hermelín vyndáme z balíčku a z obalu a nijak ho neupravujeme. Vlhkýma rukama ho potřeme, aby chytla mouka. Pak obalujeme…
Kuřecí maso nakrájíme na větší nudličky, nebo kousky. Vejce smícháme s tatarskou omáčkou, solí, majoránkou, Solamylem a na jemno strouhanými stroužky česneku. Do…
Celer a mrkve okrájíme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a přidáme k nastrouhané zelenině.Vše zakápneme citronovou šťávou,…
Tvarůžky obalíme klasicky v trojobalu, klidně i dvakrát (stačí po obvodě), aby při smažení nevytékaly. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.Pečivo…
Pórek i kuličky zeleného pepře nasekáme nadrobno, smícháme s tuňákem a tatarkou, zakápneme citronovou šťávou a je-li třeba, dosolíme.Podáváme s nasucho opečenými plátky…
Vařený celer nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno a promícháme s rybičkami, které jsme rozmělnili vidličkou.Přidáme tatarku, citronovou šťávu a pomazánku opepříme a…
Široké rezance uvaríme v osolenej vode a scedíme. Šunku a uhorky nakrájame na kocôčky, pridáme najemno nakrájanú cibuľu. Vmiešame scedené rezance. Tatarku premiešame…
Brambory omejeme, kapustičky očistíme a omejeme, osolíme. Dáme do parního hrnce a dusíme 30 minut. K jedné porci dáme jednu lžičku tatarky.
Čočku uvaříme doměkka, propláchneme studenou vodou a dáme do misky.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku, kousky pečenáče, tatarskou omáčku…
Těstoviny uvaříme dle návodu, propláchnuté studenou vodou dáme do mísy, pokapeme olivovým olejem, přidáme na kousky natrhaného tuňáka, nasekanou petrželku, kukuřici bez…
Brambory nastrouháme nahrubo, přidáme zbytek surovin a dobře promícháme. Uložíme v chladnu a později mažeme na tmavé pečivo (výborný je žitný chléb) nebo plníme do…
Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky, osolíme, okoreníme, pridáme smotanu, vajíčka, múku, syr a petržlenovú vňať. Slaninu nakrájame na tenké plátky. Vyložíme ňou…
Z rajčat odkrojíme vršky, vydlábneme vnitřní část se semeny a naplníme tatarskou omáčkou. Na talíř, aby se rajče nekutálelo, uděláme přiměřený podklad z nakrájené zelené…
Treskove platky nechame rozmrazit, ale aby se nerozpadala a nebyla vodnata, v tom pripade muzeme osusit cistou uterkou prebytecnou vodu. Zatimco se maso rozmrazuje,…
1. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a dáme restovat na rozpálenou pánev s máslem. Poté přidáme kari koření, osolíme, zalijeme smetanou a asi 10 minut dáme podusit.…
Těstoviny uvaříme dle návodu a propláchneme. Přidáme k nim na drobno nakrájenou cibuli, pokud máme ze zahrádky tak i s natí, rajčata nakrájíme na kostičky a okurku buď…
Uvařená vajíčka posekáme. Přidáme jednoho tuňáka v tomatě (je-li tam vice šťávy, nedáváme všechnu). Rozmícháme vše vidličkou a přidáme posekanou cibuli, okurku.Osolíme a…
Neuvádím přesné množství surovin, protože jsem využila "zbytek" směsi, kterou jsem zapékala včera k večeři. Nějak jsem přehnala množství a všechno se mi do zapékací…
Hermelín postrouháme na hrubším struhadle, cibuli pokrájíme nadrobno, přidáme tatarku nebo majolku, pokrájený pikantní salám, hořčici, sůl, pepř a smícháme.Já jsem…
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. V misce smícháme tatarku s postrouhaným sýrem, salámem, česnekem a bazalkou. Touto směsí…
Hranolky dáme na plech, pokapeme trochou oleje a pečeme cca 20 min.Rybí prsty dáme na pánev a smažíme 5-10 min., poté podáváme.
Krkovičku osolíme a opepříme po obou stranách a obalíme v trojobale.Dáme smažit do trouby na 180 stupňů.Ze surovin uděláme salát. Přidáme tatarku. Kdo má rád zdravější…
Kuřecí prsa nakrájejte na 2 cm silné plátky, osolte a opepřete. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem.Můžete jej dát na 30 minut do lednice.…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Dokonalá játra na cibulce do 30 minut: Trocha špeku a vývar udělají v omáčce zázraky
Malý, ale šikovný ponorný mixér: Drtí, mixuje i šlehá a přitom nezabírá skoro žádné místo!
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti