Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí divočina

Hovězí divočina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Poté maso…

Kroupovka

60 min

Švédské maso

Švédské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí maso nakrájíme na plátky osolíme je a posypeme kořením na zvěřinu, dáme do mísy a zalijeme červeným vínem. (množství záleží na počtu porcí)Maso jsem měla naložené…

Maso s vůní bylinek

Maso s vůní bylinek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby namočíme do vody.Z jedné PL tuku a hladké mouky usmažíme tmavší zásmažku a dáme bokem. Hovězí a uzené maso nakrájíme na stejnoměrné kousky,cibuli na půlměsíčky…

Anna Kocikova

90 min

Kuřecí křídla Hubert

Kuřecí křídla Hubert

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji osmahneme osolená křídla, přidáme koření, zalijeme vývarem a vínem a dusíme. Když jsou křídla měkká, vyjmeme je, omáčku zahustíme a křídla vrátíme zpět, aby se…

Losos s rybízovou omáčkou

Losos s rybízovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Porce lososa nasolíme, zlehka opepříme, pokapeme olejem a citrónovou šťávou a necháme chvilku odležet. Mezitím si připravíme omáčku. Do skleněné misky odvážíme rybízovou…

rozmarynaH

30 min

Králík na červeném víně

Králík na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a prudce opečeme na oleji. Vodu, víno, rozinky, bobkový list, pepř, masox a feferonku (chilli) povaříme. Opečeného králíka…

Punč

Punč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Punč je výborný zahřívací nápoj v zimních dnech. Je plný alkoholu, takže nevhodný pro děti, ale pro dospělé je po dnu stráveným třeba na sjezdovce požehnáním. Dětem do…

Manka47

20 min

Míchaný ovocný salát se sýrem

Míchaný ovocný salát se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ovocný salát je plný vitamínů a hodí se tak celoročně. Je jen na vás, jak jej namícháte. V tomto receptu je použito jablko, i granátové, hrozny, fíky a doplňuje je kozí…

Paštika

Paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Určitě použijeme bůček, z libovějšího masa by paštika byla suchá. Játra naškrábeme nebo umeleme podle zvyklostí. Špek nakrájíme na drobné kostičky. Jalovec nadrtíme. Vše…

Hovězí líčka nadivoko

Hovězí líčka nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm, přidáme kuličky pepře, kuličky nového koření, jalovec, snítku rozmarýnu, zakápneme olejem, promícháme a…

Marmeláda z červené cibule

Marmeláda z červené cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

V hrnci rozpusťte máslo a olej. Vsypte cibuli a česnek a míchejte, až se máslem a olejem obalí.Poprašte cukrem, tymiánem, solí a pepřem, případně chilli, a promíchejte…

Cibulačka se sýrovými toasty

Cibulačka se sýrovými toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli překrojíme napůl a poté krájíme na plátky.V hrnci rozpustíme domácí sádlo a v něm necháme cibuli zezlátnout. Poté ji zalijeme vínem a důkladně promícháme.Zalijeme…

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

1 11 12 13 14 15 30

Marie

Náhodný recept Zobrazit více