Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plněná jehněčí roláda

Plněná jehněčí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí roláda plněná žampionovou nádivkou s cibulí a anglickou slaninou je lahodný pokrm, který se hodí pro všechny slavnostní příležitosti. Měkké a šťavnané maso je…

poslirecept

60 min

Švestkové dortíky

Švestkové dortíky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Netradiční slavnostní dortíky připravíme ze sušených švestek. Těsto se zajímavou chutí ořechů a marcipánu ladí s jemným smetanovo-tvarohovým krémem. Skvělou chuť…

poslirecept

120 min

Hovězí na víně

Hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na větší kousky, slaninu na menší kousky. Slaninu dáme do hrnce, když se začne vypékat, přidáme cibuli, potom maso, po zarestování masa přilejeme trochu…

Jikotka

85 min

Kořeněné svařené víno

Kořeněné svařené víno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilejeme víno a zahříváme, dokud není směs horká …

Novoroční punč

Novoroční punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do hrnce nalijeme čaj,přidáme cukr,šťávu z citronu a pomerančů,nastrouhanou kůru z poloviny citronu,koření a pět minut povaříme.Scedíme,přilijeme víno a přivedeme k bodu…

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Aloe - užívání

Aloe - užívání

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Vše se smíchá dohromady (aloe se rozdrtí v porcelánové míse nejlépe čistou vařečkou nebo nerez nožem nebo dřevěnou paličkou). Med rozpustit ve víně a dá se do tmavé…

clupmi

300 min

Kanadské kuře

Kanadské kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli a pórek nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, máslo rozehřejeme v hrnci a všechny suroviny promícháme dohromady.Celé to zalijeme červeným vínem a 0,5 l. vody…

Jurgen.k

120 min

Čína II

Čína II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso nakrájíme na nudličky,přidáme vejce,solamyl rozmíchaný v trošce vody,koření na čínu,zamícháme a necháme v misce asi půl hod.Zálivku si připravíme smícháním všech…

Jikotka

80 min

Kuřátko mlsné komtesy

Kuřátko mlsné komtesy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, tymiánem a bazalkou. Pánev vytřeme česnekem, rozehřejeme olej a máslo a vložíme maso. Opečeme, podlijeme vývarem a…

Iriska

30 min

Králík v šípkové omáčce

Králík v šípkové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rozehřejeme sádlo a na něm zprudka orestujeme maso s nakrájenou slaninou. Orestované maso osolíme, opepříme, přidáme tymián a bobkový list. Podlijeme vínem a dusíme pod…

Jednoduchý kapr v alobalu

Jednoduchý kapr v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety z kapra pokapeme cotrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými…

Opilé jablečné placičky

Opilé jablečné placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupaná jablka nastrouháme na velké slzy, přidáme mouku, vejce, cukr a víno a zamícháme na těsto. Lívanečník nebo pánev potřeme olejem a smažíme malé placičky. …

Hovězí líčka Hungaria

Hovězí líčka Hungaria

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v…

spagetka

30 min

Houbový bourguignon

Houbový bourguignon

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

V pánvičce rozehřejte lžíci oleje a lžíci rostlinného másla. Přidejte na plátky nakrájené houby a asi 3 minuty opékejte. Sejměte z ohně ještě předtím, než houby pustí…

1 12 13 14 15 16 32

Naposledy jste si prohlédli