Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí lopatka na červeném víně

Srnčí lopatka na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do strednej misy vložíme cibuľu, cesnak,prilejeme červené víno a olivový olej. Zbytok korenín dobre rozdrvíme (použil som z robota drtič na kávu) a pridáme tiež do misky…

smukoo

180 min

Králičí filety ve svěží marinádě

Králičí filety ve svěží marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na marinádu smícháme víno, šťávu z pomeranče, pokrájený rozmarýn a bílý pepř. Králičí filátka podle potřeby očistíme, odblaníme. Naložíme do marinády a necháme alespoň 3…

spagetka

30 min

Červené zelí

Červené zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do kastrolu dáme 2 lžíce sádla a na něm smažíme cibuli do sklovata. Poté přidáme hladkou mouku a zlehka osmažíme. Hotovou jíšku dáme stranou.Hlávku zelí pokrájíme na…

Farářské kotlety

Farářské kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kotlety vykostíme (nebo koupíme rovnou karé), naporcujeme na plátky, ty naklepeme, osolíme a opepříme je. Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Maso…

Srnčí ragú

Srnčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade potreby podlievame horúcou…

Cejn ,,Marengo"

Cejn ,,Marengo"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Cejny vykucháme a očistíme. Rozdělíme na porce. Porce co 2 – 3 mm prořízneme – viz foto. Tímto proříznutím přerušíme drobné kostičky, které pak nevadí při konzumaci,…

Paštika

Paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Určitě použijeme bůček, z libovějšího masa by paštika byla suchá. Játra naškrábeme nebo umeleme podle zvyklostí. Špek nakrájíme na drobné kostičky. Jalovec nadrtíme. Vše…

Hovězí jazyk na černo

Hovězí jazyk na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejprve omyjeme a očistíme kořenovou zeleninu. Pokrájíme ji spolu s cibulí na kolečka.Jazyk omyjeme pod tekoucí vodou a vložíme do tlakového hrnce (pokud máte, když ne,…

Miru17

90 min

Horké jablko

Horké jablko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K zimě patří teplé nápoje různých chutí. Vyzkoušejte toto horké jablíčko z jablečného džusu a červeného vína. Do sklenice pak naaranžujte kousky jablka a jistě by chuť…

poslirecept

30 min

Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Doba zvěřinových hodů je tu a my pro vás máme recept na kančí se šípkovou omáčkou. Originální recept z filmu Slavnosti sněženek, kde se šípková omáčka stala předmětem…

Jehněčí na červeném víně

Jehněčí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně…

alekli

110 min

1 9 10 11 12 13 33

Naposledy jste si prohlédli