Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté maso jehněčích kotletek v kombinaci s jemnou vinnou omáčkou vytváří kombinaci chutí, která potěší každého gurmána. Příprava je překvapivě jednoduchá, ale…

Veruncicka

110 min

Boloňské ragú

Boloňské ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

1. Předehřejte si troubu na 140 stupňů. Slaninu nakrájejte na nudličky a v širokém, nejlépe litinovém kastrolu s kovovými uchy ji opečte na 3 lžících olivového oleje. Po…

luciesladkova

260 min

Balsamikové glazé - redukce

Balsamikové glazé - redukce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Balzamikové glazé je hustá, sladkokyselá redukce, která dodá každému pokrmu nádech gurmánské dokonalosti. Hodí se k masu, sýrům, zelenině, ovoci a dokáže povýšit i ten…

casino

30 min

Treska po ďábelsku

Treska po ďábelsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř…

alena-s

30 min

Žampiony na víně

Žampiony na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony jsou skvělou surovinou, ze které připravíme mnoho lahodných pokrmů. Snadnou úpravou je také orestování na másle, se šalotkou a česnekem. Zajímavou chuť jim pak…

Lecram

35 min

Hrušky na víně

Hrušky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento jednoduchý dezert s trochou alkoholu si jistě oblíbíte. Hrušky uvaříte ve víně, které provoníte kořením, a servírujete s vínovou omáčkou a zakysanou smetanou,…

poslirecept

20 min

Mlsná hruška

Mlsná hruška

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento jednoduchý dezert zaujme na první pohled. Hrušky nejprve povaříme ve víně ochuceném výrazným kořením. Tím, že do sebe víno nasáknou, získají nádhernou barvu a…

poslirecept

60 min

Kadlíkovo dušené hovězí

Kadlíkovo dušené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi půl litru červeného vína, a nechal marinovat.…

Kadlik

240 min

Kuřecí na červeném víně

Kuřecí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

S kuřecího masa udělej kostky nebo širší nudličky, nalož je do směsi na marinádu, stačí tak hodinka a hoď do lednice.. Az bude maso po hodince odpočaté, tak nakrájej…

Bessone

45 min

Hovězí karbanátky s houbami

Hovězí karbanátky s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Karbanátky z hovězího masa jsou lahůdka. Když do masové směsi přidáme houbovou směs, pozvedneme toto jídlo na dokonalý šťavnatý zážitek. Orestování hub dodá výsledku…

Veruncicka

45 min

Telecí s rajčaty a bylinkami

Telecí s rajčaty a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na kostky a opepříme. Rozehřejeme lžíci oleje a maso prudce orestujeme. Pak maso vyndáme a odložíme stranou. Do hrnce přilijeme lžíci oleje a zpěníme…

Tousty s játry

Tousty s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji si orestujeme nakrájená játra. Přidáme šunku, žampiony, papriky, rajče (vše na malé kostičky), bob.list, bylinky, chilli, balsamiko a podlijeme vínem. Restujeme…

terezicka1

30 min

1 28 29 30 31 32 33