Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Špekáčková variace na spetzofai

Špekáčková variace na spetzofai

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na rozpálenou pánev dáme lžíci oleje a špekáčky nakrájené na kolečka opečeme dorůžova. Dáme je stranou. Na pánev přidáme zbylý olej, orestujeme na něm hrubě nakrájenou…

mojetara

55 min

Letní mls

Letní mls

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Tvaroh ušleháme s jogurtem, šlehačkou a broskvovou šťávou. Dochutíme sladidlem a citronkou. Do misky si nalijeme trochu vína a šťávy z broskví a namáčíme piškoty,…

Hovězí líčka Hungaria

Hovězí líčka Hungaria

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v…

spagetka

30 min

Hovězí rolka se zeleninou

Hovězí rolka se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso upravit na plát,naklepat,osolit,opepřit,potřít křenem,hořčicí,kečupem a zabalit do rolky,nechat do příštího dne v lednici.Maso osmahnout na troše oleje,vyndat,na…

Jikotka

240 min

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očištěná játra potřeme olejem, vložíme do pánve, přidáme nasekanou cibuli a česnek a asi 5 minut opékáme. Přidáme víno a koření, směs zakryjeme plátky slaniny a dáme asi…

Řecký guláš s olivami

Řecký guláš s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Plátky masa nakrájíme na nudličky, cibule nakrájíme na střední kostičky, česnek rozmačkáme. V hrnci rozehřejeme olej na něm orestujeme do červena cibuli, česnek a poté …

Kroupovka

20 min

Hovězí ragú a lasagne

Hovězí ragú a lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rozpálíme olivový olej, dáme cibuli a česnek a smažíme asi 5 minut, přidáme bobkový list, skořici a tymián a snažíme 1 minutu. Přidáme rajčata, víno a přivedeme k varu.…

pbarva

75 min

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

Provensálský pekáček

Provensálský pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 200°C, pokud nemáme horkovzdušnou raději na 220 °C. Na pánvi osmažíme slaninku s cibulí do sklovita, přidáme na kostičky…

Provensálský pekáček

Provensálský pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 200°C, pokud nemáme horkovzdušnou raději na 220 °C. Na pánvi osmažíme slaninku s cibulí do sklovita, přidáme na kostičky…

1 28 29 30 31 32 33