Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bažantí paštika

Bažantí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu…

jipohe

65 min

Jelení gulášek

Jelení gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupeme cibuli a česnek, maso zbavíme případných šlach a blan, nakrájíme jej na kostky cca 2x2 cm. Cibuli dáme smažit na sádlo a necháme ji "dozlatova".Pak přidáme maso…

Tonely

210 min

Kuře po myslivecku

Kuře po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kousky kuřete lehce poprášíme moukou promíchanou se solí a pepřem a přebytek oklepeme. Na pánev dáme polovinu oleje, přidáme na nudličky nakrájenou slaninu a kuře ze…

Bahula

70 min

Kančí kýta s šípkovou omáčkou

Kančí kýta s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

O tom, jestli se šípkovou nebo se zelím, se nemusíme hádat. Jistě vás v tomto receptu osloví křehké a jemné kančí maso v lahodné šípkové omáčce s knedlíky dle vlastní…

RubyRom

80 min

Vánoční punč Videorecept

Vánoční punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vůně a chuť vánočního punče patří ke svátkům neodmyslitelně tak, jako stromeček nebo linecké cukroví. Pokud punč vůbec neznáte nebo chcete připravit jiný než ten, co…

Jituska

20 min

Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně…

poslirecept

120 min

Vídeňská roštěná s cibulkou

Vídeňská roštěná s cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby…

poslirecept

60 min

Hovězí pečeně na cibuli

Hovězí pečeně na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a nařízneme okraje, aby se nekroutily. Cibuli nakrájíme nadrobno.V kastrole na sádle osmahneme plátky masa a vyjmeme je na…

Bažant nadivoko

Bažant nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou…

poslirecept

120 min

Bažant podle pana nadlesního

Bažant podle pana nadlesního

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným…

Handour

140 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté hovězí maso pomalu dušené v červeném víně s cibulí a slaninou – to je boeuf bourguignon, slavný pokrm z francouzské Burgundie. Připravte si tuto voňavou…

filip30

210 min

Hovězí guláš na víně

Hovězí guláš na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno a slaninu na kostičky. Na sádle orestujeme cibuli do hněda. Přidáme slaninu a po chvíli maso, česnek a kmín. Zprudka ho…

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Vepřová kýta nadivoko

Vepřová kýta nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Přichystáme si směs na naložení - olej, 3 ks rozdrceného jalovce, 1/4 lžičky tymiánu, 2 ks bobkového listu na kousky, 2 ks nového koření rozdrceného, 6 ks pepře…

Pajaska

3000 min

Červené zelí trochu jinak

Červené zelí trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je jednou z tradičních příloh naší kuchyně. Někdo radši bílé a jiný zase červené. Připravte si s námi červené zelí, které vaříme na zkaramelizované cibuli zalité…

Arnik

45 min

Lasagne (original) "Hanka1988"

Lasagne (original) "Hanka1988"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční lasagne, ve kterých se střídají dvě omáčky, červená s masem a bešamelová se sýrem, jsou velmi oblíbené. Pokud máte dostatek času, můžete připravit pláty lasagní…

Hanka1988

75 min

1 2 3 4 5 6 33

Naposledy jste si prohlédli