Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí líčka na víně

Hovězí líčka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně…

cathleen

120 min

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá, dokonale proleželá a plná výrazných chutí – vepřová kýta à la zvěřina připravená v pomalém hrnci je jídlo, které si vás získá. Díky pomalému vaření se maso…

maris

260 min

Jednoduchý kapr v alobalu

Jednoduchý kapr v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety z kapra pokapeme cotrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými…

Pomalu pečená kližka na Moravance

Pomalu pečená kližka na Moravance

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se…

mika59

240 min

Konfitovaná hovězí líčka

Konfitovaná hovězí líčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí líčka na červeném víně jsou jednou z největších delikates. Libové maso z líček je ještě jemnější než hovězí kližka, má výraznou chuť a je šťavnaté. Neexistuje…

rebeka

320 min

Medová kachna s jablky

Medová kachna s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud toužíte po krásně lesklé kůrčičce, omamné vůni a měkounkém kachním mase, naplňte kachnu jablky, švestkami a nezapomeňte na tymián. Maso během pečení potírejte…

phamka

195 min

Divoké srdce

Divoké srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houby si předem namočíme do vlažné vody. Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce. V pekáčku na…

Gnocchi po lotrinsku

Gnocchi po lotrinsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso a po orestování zalijeme vínem a okořeníme.. Necháme odvařit, přidáme rajčata a cca 8-10 minut podusíme…

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

Guláš z hovězího srdce

Guláš z hovězího srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme…

Jehněčí na jablku

Jehněčí na jablku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme si marinádu smícháním všech uvedených surovin. Maso opláchneme, oddělíme od kosti, odblaníme a naložíme do připravené marinády nejlépe na 24hodin. Maso i s…

Anna Kocikova

1500 min

Vepřové ragů

Vepřové ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mäso pokrájame na pásiky a spolu s nasekanou cibuľou orestujeme prudko na oleji. Pridáme kečup, soľ, korenie, podusíme kym mäso nie je mäkké, potom primiešame fazuľku a…

Játra "cibulajdy"

Játra "cibulajdy"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zapneme si troubu na předehřátí.Játra opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2cm plátky a lehce poprášíme pepřem.Očištěné brambory nakrájíme na cca 3-4cm kolečka, cibuli na…

Anna Kocikova

55 min

Kaštany v červeném víně

Kaštany v červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kaštany nařízněte do kříže a asi 15 minut pečte v troubě nebo na pánvi. Pak ještě horké oloupejte. Zalijte vínem tak, aby byly ponořené a vařte na mírném ohni asi 30…

1 3 4 5 6 7 33

Naposledy jste si prohlédli