Adventní kuře s marmeládou z červeného zelí
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ingredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…
Indické placky čapátí jsou většinou jen z mouky a vody. Opékáme je krátce, nasucho na pánvi. K nim můžeme servírovat tuhle dušenou, pikantní zeleninovou směs nabitou…
Tropický grilovaný pstruh je osvěžujícím a exotickým pokrmem, který přináší nádech letní dovolené na váš talíř. Čerstvý pstruh, marinovaný ve směsi citrusových šťáv,…
Šťavnaté kuřecí stehenní řízky marinované ve výrazné marinádě stačí ugrilovat a podávat s dobrou grilovanou zeleninovou směsí paprik, cuket a brambor. Příprava je velmi…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Křupavé chřestové hranolky: Výborný způsob, jak netradičně využít chřest, hlavně ten zelený
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni
Velikonoční nádivka podle redaktorky Hanky: Dokonale vláčná a vonící uzeným masem