Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová žebírka s hřiby

Vepřová žebírka s hřiby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Masitá žebra nebo nízký bůček opereme, osolíme, opepříme a posypeme kmínem a dáme na pekáč, který můžeme vymazat sádlem (je-li maso málo tučné). Potřeme nebo posypeme…

Antidietní žebra

Antidietní žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Žebra vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou, posolíme, popepříme a bohatě posypeme drceným kmínem a přikryjeme. Asi po 1 a půl hodině odklopíme a dopékáme do zlatavé…

pavelk

150 min

Grilovaná vepřová řebírka

Grilovaná vepřová řebírka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Všetky prísady na pastu zmiešame ( cesnak prelisujeme ), potrieme rebierka a odložíme na 24 hod do chladničky. Potom osolíme z oboch strán a pečieme v rúre cca 45 minút.…

tejaja

50 min

Variace na domácí boršč

Variace na domácí boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme vývar. Do velkého hrnce dáme žebírka, očištěnou a na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu včetně celého oloupaného česneku, přidáme všechno…

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Jehněčí žebírka v kyselém zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme…

Pohanková polévka s uzeným masem

Pohanková polévka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pohánku premyjeme horúcou vodou, zalejeme novou horúcou vodou, zakryjeme a zabalíme na 30 minút do perín ( alebo paplóna ). Rebierka zalejeme 2 l vody a uvaríme do…

Žebírko v bešamelu

Žebírko v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebírka osolíme, potřeme olejem a dáme přes noc do chladu. Plátkem uzené slaniny vytřeme dno pekáče, poklademe plátky anglické, posypeme nakrájenou cibulí na céčka a…

Čočkový hrnec s jehněčím

Čočkový hrnec s jehněčím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…

tejaja

85 min

1 2 3

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více