Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 083 kJ / 5 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,83 g |
Tuky | 199,21 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 721,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková hnízda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v89m
Moje poznámka
Perníková hnízda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v89m
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 4 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 6 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 10 hodinami
Tématické fráze:
pernikove roladky,
perníková náplň do buchet,
perníková náplň,
pernikova vosí hnízda,
rolady pernikove,
vosį hnizda ze strouhaneho perniku,
pernikove vosí hnízda recept,
jak spojit perníkovou chaloupku,
jak dobře spojit perníkovou chaloupku,
medovnikova napln,
roládky perníkové,
kdy potřít perníčky vejcem,
adventní věnce 2015 perníkovy,
bochánky perník - plněné ořech. náplní,
adventní hnízda,
jak rozkrájet věnečky,
pernikova hnizda z kynuteho testa,
pernokova hnízda,
perníkové plněné obdelníčky,
hnízda z karamelu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
droždí,
máslo,
vejce,
mléko,
sůl,
ořechy,
vejce,
perník,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (8)