Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 902 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 30,32 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Příloha: čerstvý chlebík, nebo topinka
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Moje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 33 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
fit recepty večeře,
večeře se špenátem,
jidlo za babku,
fit večeře,
rychlá večeře se špenátem,
recepty za babku,
příprava špenátu,
polreich špenát,
jídla za babku,
jak upravit zmrazený špenát,
priprava zmrazeneho špenát,
levné večeře,
fit spenat recept,
uprava zmrzleho spenatu,
fit špenát,
polreich spenatova polevka,
kuřecí maso a špenát- fit recepty,
rychlá levná večeře - recept,
pivní rohlíky za babku,
babi špenát-příprava
Suroviny:
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (6)