Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 902 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 30,32 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Příloha: čerstvý chlebík, nebo topinka
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Moje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 16 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 11 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 13 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 3 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 13 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 16 hodinami
Tématické fráze:
fit recepty večeře,
večeře se špenátem,
jidlo za babku,
fit večeře,
rychlá večeře se špenátem,
recepty za babku,
příprava špenátu,
polreich špenát,
jídla za babku,
jak upravit zmrazený špenát,
priprava zmrazeneho špenát,
levné večeře,
fit spenat recept,
uprava zmrzleho spenatu,
fit špenát,
polreich spenatova polevka,
kuřecí maso a špenát- fit recepty,
rychlá levná večeře - recept,
pivní rohlíky za babku,
babi špenát-příprava
Suroviny:
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (6)