Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 12 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 35 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 56 minutami
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 12 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty