Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 153 kJ / 1 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,46 g |
Tuky | 18,34 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 137,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Z1
Moje poznámka
Fazolová gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/46Z1
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 13 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 18 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 27 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Tématické fráze:
gulasova polevka,
gulášová polévka s fazolemi,
fazolova polevka s paprikou,
fazolova gulašovka,
gulášová polévka s fazolema,
fazolovogulasova polevka,
dietní gulášová polévka,
gulášová pasta,
fazolová pasta,
gulášová polévka s s fazolemi,
fazolová polévka,
fazolová polévka od babičky,
gulasova polevka recept,
hovězí polévka s fazolemi,
polevka fazolova na paprice,
fazolová polévka s na paprice,
domace nudle,
gulasova,
fazolová polévka na paprice,
golášová fazolová polévka
Suroviny:
fazole,
maso,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř černý,
česnek,
protlak paprikový,
sůl,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
feferonka,
voda,
masox,
smetana kysaná
Komentáře (19)
Jj, svatá pravda...
Roky jsem pekl podobně...
Nyní dělávám "Papriky pečené, k dalšímu užití určené"
https://www.toprecepty.cz/recept/40146-papriky-pec...
spálí se. Hned, ještě horké dáme do igelitového pytlíku zapařit, aby se daly loupat. Oloupeme, rozmixujeme s olivovým olejem, solí a pepřem ( kdo chce, přidá chilli ) a dáme do skleniček. V lednici dost dlouho vydrží. Určitě se dá i sterilizovat, já to nikdy nestihla, hned mi to snědli.
dej tam to, či ono a na moji otázku kolik, odpověděla asi tolik. Žádná dochucovadla nikdy nepoužívala a přesto vařila skvělá a lahodná jídla. Chybí mi.
a pod. A tu vaši polévku si určitě uvařím !!! Bodík ode mne už máte.
Hani, myslím, že se u nás jmenuje Harissa.