Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 021 kJ / 2 873 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,48 g |
| Tuky | 78,97 g |
| Vláknina | 18,05 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 415,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V tlakovém hrnci osmažíme krátce cibulku nakrájenou na drobno, přidáme mleté maso, koření, bylinky a masox.
Krok 2: Promícháme a krátce restujeme na mírném ohni.
Krok 3: Poté přidáme syrovou rýži, mraženou zeleninu a zalijeme vodou.
Krok 4: Promícháme a zavřeme tlakový hrnec. Vaříme 5-7 minut od zasyčení tlakového hrnce a poté vypneme. Necháme dojít další 5 min. a otevřeme.
Krok 5: Promícháme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Moje poznámka
Rizoto v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyJK
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 4 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 12 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 13 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 15 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 16 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 18 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 18 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 19 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 19 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 19 hodinami
Tématické fráze:
elektrický tlakový hrnec recepty,
tlakový hrnec recepty,
vaření rýže v tlakovém hrnci,
recepty pro elektrický tlakový hrnec,
rizoto v papiňáku,
rizoto z tlakového hrnce,
recepty tlakový hrnec,
recepty pro tlakový hrnec,
ryze v tlakovem hrnci,
recepty elektrický tlakový hrnec,
recepty na tlakový hrnec,
rizoto v tlakáči,
tlakový hrnec vaření,
vaření krup v tlakovém hrnci,
rizoto z papiňáku,
tlakový hrnec doba vaření,
recepty z tlakoveho hrnce,
elektrický tlakový hrnec recenze,
recepty na elektricky tlakovy hrnec,
jak se vaří v tlakovém hrnci
Suroviny:
cibule,
maso mleté,
směs zeleninová mražená,
koření grilovací,
koření kari,
bujón zeleninový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
rýže,
voda
Komentáře (59)
Už dělám po druhé.
Diky vsem za upresneni
Samozřejmě dávám bodík
Díky.
Výborná a poměrně nenáročná záležitost
Jen jsem z nutnosti- nedostatku času nechala jídlo v tlakáči syčet jen 1 minutu a vypnula.Vrátila jsem se domů cca po 3/4 hodince otevřela se zatajeným dechem a bylo to fajn,nerozvařeno a akorát.
Třeba to někomu pomůže
Zkuste mírně postrouhat pro změnu nivou,zajímavé.
Chyběla mi tam sůl, místo masoxu jsem použila natur bujon. Dá se hodně individuálně experimentovat, ale pokaždé je rizoto super. Bodík už letí
Dříve píšu, než čtu, promiň, dovětek už jem si přečetla