Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,54 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Moje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 9 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 16 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 4 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 11 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí,
rop recepty,
španělské jídlo,
hovězí na švestkách,
hovězi maso po španělsku,
hovezi dusene,
španělské hovězí maso,
hovězí zadní dušené,
dušené hovězí maso,
dušené hovězí kostky,
dušené hovězí zadní,
dušené hovězí recept,
hovadzie maso dusene,
španělská hovězí pečeně,
roztrhaný španělský ptáček,
španělská pečeně,
spanelske kostky,
dušené hovězí maso recept,
hovězí maso dušené,
hovadzie dusene
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
olej,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
kmín drcený,
koriandr čerstvý,
ocet vinný bílý,
protlak rajčatový,
vývar hovězí,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.
Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.
Ale možná je to krajová úprava, nevím. Rozhodně ale možná varianta, a shodou okolností to zrovna je na plotně na zítra.
Doporučuju zkusit, varianta receptu je rozhodně jednodušší, můj doplněk "mexiččtější".