Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 863 kJ / 2 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,87 g |
| Tuky | 21,77 g |
| Vláknina | 99,28 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 333 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 268,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Moje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 54 minutami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 1 hodinou
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 1 hodinou
Datlové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 4 minutami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 46 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 1 hodinou
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 2 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 2 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 3 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept cassoulet,
cassoulet recept,
cašsoulet,
krůtí konfit,
krůtí cassoulet,
casoulet,
hovězí cassoulet,
selský dlabanec,
kasulet,
cassolulet,
casulet,
recept na cassoulet,
recepty na burgunsku klobasku sk,
top recepty z ph,
rcept na cassoulet,
králík cassoulet,
hovezi licka po starocesku,
krůtí cassoulet s fazolemi,
vepřová líčka po staročesku,
casoúlet v pomalem hrnci
Suroviny:
fazole bílé,
maso vepřové,
mrkev,
cibule,
cuketa,
rozmarýn sušený,
sušená bazalka,
kurkuma,
koriandr,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)