Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 938 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,27 g |
| Tuky | 9,24 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v tomatovo-jablečné omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMxQ
Moje poznámka
Krkovička v tomatovo-jablečné omáčce s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMxQ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 17 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na jablkách,
krkovice s jablečným pyré,
recepty lasagne tomatové,
jablečná roláda,
omáčka ke krkovici,
tomatovo smetanová omáčka,
krkovička v jablkách,
krkovička s jablečným pyré,
grilovaná krkovice v jablečné marinádě,
krkovička s timiánem recept,
krkovička na jablku,
omáčka s tymiánem,
tomatové pyre,
maso s jablečným pyré,
maso tymián,
tomatovo,
krkovice jablka,
vepřové maso tymián,
jablka,krkovička recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
pyré rajčatové,
jablko,
tymián čerstvý,
olej,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Nicméně všem moc chutnalo.
Děkuju za bodíky