Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládovo-broskvové řezy

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 467 kJ /
7 043 kcal
Bílkoviny92,59 g
Tuky462,18 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 455 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy618,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo s cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Pak přimícháme žloutky a nakonec sníh a mouku. Těsto rozdělíme na 2 části a do jedné vmícháme kakao. Krok 2: Do vymazaného a vysypaného plechu klademe kupky střídavě tmavé a světlé. Těsto rozmažeme po celém pekáčku a poklademe kousky broskví. Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut na 160°C. Necháme vychladnout a poté pomažeme krémem z tvarohu, másla a obou cukrů. Krok 4: Takto připravený moučník dáme do lednice, nejlépe přes noc. Krok 5: Čokoládu si zahřejeme ve vodí lázni a přidáme 4 lžíce smetany ke šlehání. Mícháme, dokud se obě hmoty úplně nespojí a poté natřeme na tvarohovou náplň a dáme do lednice. Každou kostku zákusku ozdobíme měsíčkem broskve.

Zveřejněno 22. 7. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj- Rytmus života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0W4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0W4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (34)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Veronika.Hrozna: Verčo, kasický černý, nechce se mi teď měřit, no, vleze do sporáku akorát!!;-) Jak ho tam šoupneš, jakoby do šuplíku;-)

Jak veliký pekáček to je ? Ne abych udělala málo,pak mi nic nezustane!:-O

všechno, co "smrdí" tvarohem, meruňkama a broskvema miluju :-p:-*;-):yes:

vynikající a celkem levný broskvový kompot se dá koupit v Lídlu, Lídl moc nemusím, ale u nás mají výbornou vlastní pekárnu a eňoňúňo koblihy (P6-Řepy)

:-p;-):-8:-*:-D:-)):yes:

:-p

Věrka.: to by určitě nevadilo, ale broskve jsou za docela přijatelnou cenu v Albertu-(kompotové);-)

Ach to bych si je hned vyzkoušela, ale nemám broskve. Budou asi s něčím jiným.

janatka:určitě nevadí!!! Díky, že sis vybrala můj zákusek;-)

Mám hotovo a vlastně už je to snědeno!!!:-pBylo to mňamózní.Upekla jsem buchtu,poté ten krém namazala,dala broskve a zase zbylý krém.Krém jsem si jen malinko upravila:tvaroh,cukr,zakysanku a ztužovač za studena.Mocinky vynikající.:yes:Už jsem musela dát receptík známé.Doufám,že to moc nevadí-úprava receptíku.

Dasenka děkuji a doufám, že bude chutnat;-)

Voní nám od teho koláče celý byteček, už se těším až ho ochutnám :-) Snad sem stihnu dát i foto... :-) Posílám bodík a receptík letí do oblíbených :-)

potkanek děkuji, udělala jsi mi radost;-)

tak jsem konecne udeala dobrot:-D bylo to super jen jsem misto cokolady na vareni dala mlecnou . vzdycky mi zbude z nejake bonbonierky . tak sem je pouzila a parada. dekuju za skvelej recept:-K ten uz mi zustane v mich oblibenych :-K:-K:-K

jezisi tak sem si pripravila věcičky na péčo a ejhle místo smetany na šleháni mi manžel koupil sladkou smetanu. :-S ale muzu zato já. tak píct budu zejtra tak pisnu potom achjo a tak sem mela nato CHUT:-K:-K

potkanek neboj nic a pak dej vědět;-)

teda namiii zitra budu delat tak doufam ze ho nepokazim:-K

musím vyzkoušet +15 :yes:

hanahcotton díky moc;-)

:-OMňam, až se mi sbíhají sliny:yes:vypadá to báječně.:-)

Také dělám a je to vskutku moc dobré!!:-p

Jani, ty se ti opravdu povedly a ten nový foták fotí super :-):yes:+12

Janičko, moc hezké a slavnostní a navíc s krémem, který tak moc miluji, tak to máš aspon za bodíka:yes:

olca spickova:-8 děkuji moc..

Jani vypadají mnamozně! Ukládám a určo vyzkouším! Bodík pro tebe už letí!!!:-K:-p:yes:

yanull čekala jsem vzácnou návštěvu;-)

mňam,mňam...:yes:+8:yes:

Soudě podle vložených receptů u vás dnes bylo velmi lákavé menu + 7 :-p:-):yes:

Jani, to vypadá moc pěkně :yes:

:-K bodík5 :yes:

Tématické fráze:
broskvove rezy, broskvové řezy s tvarohem, rytmus života recepty, čokoládovo broskvové řezy, tvarohovo broskvove rezy, broskvové řezy z listového těsta, broskvove řezy s čokoladou, míša řezy broskve, broskvové moučníky, čokoládovo-broskvové řezy, broskvový řez, recept na řezy s broskvemi a tvarohem, broskové řezy, broskvové řezy čokoládové, tvarohové broskvové řezy, enonuno zákusek, rytmus života, broskvove cokoladove řezy, broskové míša řezy, cokoladove rezy s broskvemi

Suroviny:
máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, broskve, vejce, mouka polohrubá, kakao, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový, máslo, tvaroh, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, smetana ke šlehání, broskve

Přidat fotografie receptu