Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 170 kJ / 758 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 24,48 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Curd rice (indická jogurtová rýže s okurkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEmy
Moje poznámka
Curd rice (indická jogurtová rýže s okurkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEmy
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 14 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 16 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Luentynka před 37 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 39 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 10 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 12 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 13 hodinami
Tématické fráze:
mořská okurka,
indicka okurka recept,
ryze s jogurtem,
indická okurka,
indická rýže s jogurtem,
rýže s okurou,
indická okurka recepty,
indicka citronova ryze,
recept na různě upravenou rýži,
recept indicka okurka
Suroviny:
rýže,
olej,
semínka hořčičná černá,
chilli paprika čerstvá,
zázvor čerstvý,
listy kari čerstvé,
koriandr čerstvý,
sůl,
jogurt bílý,
okurka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (5)