 
		
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 649 kJ / 1 111 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 65,75 g | 
| Tuky | 80,55 g | 
| Vláknina | 5,38 g | 
| Cholesterol | 342 mg | 
| Sodík | 1,16 g | 
| Sůl | 3,41 g | 
| Sacharidy | 29,66 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na pánvi orestujeme hovězí maso, vyndáme ho do mísy a slijeme přebytečný tuk.
	Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme slaninu dozlatova, dáme na talíř, slijeme tuk, ale necháme na pánvi 1 PL.
	Krok 3: Přidáme cibuli a smažíme až zesklovatí, cca 5 - 7 minut.
	Krok 4: K cibuli přidáme česnek a smažíme krátce, jen asi 1 minutu.
	Krok 5: Sundáme z plotny a vmícháme hovězí maso a slaninu.
	Krok 6: Postupně přimícháme tvaroh, kysanou smetanu, oba sýry, Worcestershire a kečup.
	Krok 7: Nalijeme do zapékací mísy.
	Krok 8: Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 20 - 30 minut dozlatova.
Zveřejněno 20. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hamburgerový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5g5Z
Moje poznámka
					 
				
Hamburgerový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5g5Z
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 2 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
	
			 
	
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
	
			 
	
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							dip, 
						
						
							dip k masu, 
						
						
							jak připravit různé dipy k masu, 
						
						
							co je to dip, 
						
						
							dip na hamburger, 
						
						
							dip z majonezy, 
						
						
							dip na hamburgery, 
						
						
							recept na dip k masu, 
						
						
							dip do hamburgeru, 
						
						
							dip recept, 
						
						
							dip s kečupem, 
						
						
							fondue recepty dipy, 
						
						
							hamburgerovy dip, 
						
						
							dip na maso, 
						
						
							dip z kečupu, 
						
						
							dip recepty, 
						
						
							dip na hamburger recept, 
						
						
							dip a masu, 
						
						
							dipy k hamburgerum, 
						
						
							recept na dip
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí mleté, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							tvaroh plnotučný, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							majonéza, 
						
						
							sýr mozzarella, 
						
						
							sýr chedar, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							kečup sladký
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (16)
casino: "...teplé dipy se podávají k masům, pro namáčení..... nebo vrstvení na toust."
Myslím, že díky Jarčinu vysvětlení bychom mohli tuhle diskuzi považovat za ukončenou
No, řekl bych, že Jitkas: má zase pravdu
chute-sveta.cz:
Asi vám nerozumím, nebo si odporujete...
Cituji: "Slovo dip pochází z angličtiny a jedná se o omáčku, do které se další druhy potravin nakrátko ponořují, tedy NAMÁČEJÍ."
Pokud se stále bavíme o názvu rcp a být u receptu pouze suroviny, tak by se to NAMÁČENÍ snad i dalo okecat...
Ale už od pouhého pohledu na vaše obrázky soudím, že v tomto dipu si nanamočíte a nenamočíte, ba ani nesmočíte (milá Lojzo)
Pro normálně myslící, bez upřesnění jak píše Jitkas, je název zavádějící.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Dip