Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,29 g |
Tuky | 134,50 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,83 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Podaváme s haluškami a zdobíme na kostičky nakrájenou paprikou a zbytkem bryndzy.
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Moje poznámka
Nejopravdovější slovenský guláš od Evosheeka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmJw
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 18 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 35 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
bratislavský guláš,
hovězí guláš slovensky,
slovenské recepty,
bratislavske lokše,
slovenský hovězí guláš,
recept na bratislavsky guláš,
slovenský vepřový guláš,
sovensky gulas,
soversky gulas,
slovenský guláš s paprikou,
postup recept ze slovenska,
gulaš hovězi slovenský,
hovězí guláš technologický postup,
sllovensky gulas,
kdy se vydusí voda,
samuraj z divočáka,
divocak gulas samuraj,
svovenski gulaš,
tmavej gulas,
slovenský likér
Suroviny:
olej,
slanina anglická,
cibule,
maso hovězí,
vývar hovězí,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
voda,
brynza,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vajíčka 3 ks 250 g Sýr Mascarpone 400 g Smetana ke šlehání Cukr Hořká čokoláda Kokosová moučka Trocha rozpustné kávy (uvařené) 5 cl Pomerančový likér Podlouhlé piškoty