Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,68 g |
| Tuky | 10,06 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 183,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnice z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZgL
Moje poznámka
Kapustnice z vepřového kolena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZgL
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 42 minutami
Margot kuličky
Junys před 56 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 3 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 4 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapustnice,
nejlepsi recepty z veproveho kolene,
co s vývarem z kolena,
vepřový vývar a co s ním,
vývar z vepřového kolena,
polévka z vepřového kolene se zelím,
veprove koleno gulas,
co s vývarem po vepřovém koleni,
kapustnce,
co s vývarem z vepřového kolene,
vývar z vepřového kolene,
fazolačka jedna báseň,
kapustnice s uzenym kolenem,
kapustnice bez vepřového masa,
polévka z vepřového kolena,
zelna polivka z veproveho kolena,
kapustnice top recepty,
vepřové s kapustou kapustnice,
kapustová polévka s vepřového kolena,
polevka z vyvaru z veproveho kolena
Suroviny:
koleno vepřové,
zelí kysané,
ocet,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
voda,
sůl,
vejce
Komentáře (12)
tak to jo, to bych asi taky jinak nezpracovávala...jedině ten sulc...
takže díky té soli jsi z něj vlastně uzený vývar udělala
jinak holky, taková škoda, vylévat takový dobrý uzený vývar
+