Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,64 g |
| Tuky | 55,90 g |
| Vláknina | 13,55 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Moje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 4 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 5 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 6 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená polévka s pohankou
Bretik před 52 minutami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 2 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 2 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 2 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 3 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 3 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 6 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 6 hodinami
Tématické fráze:
boršť,
boršč s čerstvou červenou řepou,
litevská polévka,
jednoduchý boršč,
boršč,
boršč ze sterilizované řepy,
nejlepší boršč,
boršč ze zavařené řepy,
polivka borst,
boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
boršč kuchařka pro dceru,
litevský studený boršč,
boršč činske zeli,
levný boršč,
levné vaření polevky borst,
boršč z zavařené červené řepy,
litevská polevka z repy,
borsc po litevsky-recept,
boršč recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
celer,
řepa červená,
klobása moravská,
protlak rajčatový,
sádlo,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pórek,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (15)
http://www.dadalovakucharka.cz/pol/polr0190.html