Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 089 kJ / 2 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,96 g |
Tuky | 105,22 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 263,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin na těsto (mouka, cukr, vanilkový cukr, žloutky, sůl a tuk) na vále vypracujeme hladké těsto.
Krok 2: Dortovou formu (26 cm) vyložíme pečícím papírem a těsto do formy vymačkáme. Broskve nakrájíme na plátky a poklademe jimi těsto a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 45 minut při 175°C.
Krok 3: Zatím vyšleháme bílky do sněhu a pak zašleháme marmeládu a moučkový cukr. Až je koláč téměř upečený, vyjmeme ho z trouby, můžeme broskve malinko pocukrovat, na ně rozetřeme připravený sníh.
Krok 4: Dopečeme v troubě při 150°C už jen asi 15 minut.
Zveřejněno 12. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový koláč se sněhovou čapkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZly
Moje poznámka
Broskvový koláč se sněhovou čapkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZly
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
broskvovy kolac se snehem,
sníh na koláč,
meruňkový koláč se sněhem,
broskvový štrudl,
koláč se zapečeným sněhem,
koláč s bílky,
broskvový koláč do dortové formy,
koláč s marmeládou a sněhem,
koláč s broskvemi a sněhem,
broskvovy kolac s marmeladou,
recept na koláč do silikonové formy,
koláč s bílkem,
merunkový koláč se sněhem top recepty,
broskvové řezy ze skořicí a snehem,
broskvovy kolac se snehovou cepici,
broskvový koláč#utm_content=lista,
těsto do formy 26 cm,
recept-koláč s broskvemi a sněhem,
broskvovy kolac bez tuku
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
žloutek,
sůl,
cukr vanilkový,
tuk rostlinný,
bílek,
marmeláda meruňková,
cukr moučkový,
broskve
Komentáře (29)