Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé, sůl mimo droždí) a použijeme program Těsto. Vykynuté ho vytáhneme, propracujeme, rozdělíme na 4 kusy a z každého uděláme bagetu.
Krok 2: Ty necháme vykynout na plechu, pak potřeme vejcem, můžeme ozdobit semínky a dáme péct do vyhřáté trouby (asi 30-35 minut/ 200°C - každá trouba peče malinko jinak). Místo bylinkového koření můžeme použít sekané čerstvé bylinky.
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Moje poznámka
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 23 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 8 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Tématické fráze:
bylinkové máslo na bagety,
bylinkové máslo na bagetu,
domácí bylinková bageta,
bylinková bageta,
nejlepsi bagety,
podmáslové řezy,
bylinkové bagety z domácí pekárny,
bagety domácí s podmáslím,
bagety s bylinkami,
jak uválet bagetu,
bageta s bylinkami,
recept na bagetky,
jak se dělá bageta,
nejlepší bageta recept,
bageta z pizza těsta,
bagety recept těsto,
bageta s podmáslím,
bylinkove bagety recept z pekarny,
těsto na bagety s bylinkami,
bagety s podmaslim
Suroviny:
podmáslí,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
koření bylinkové máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (45)
Dalas opravdu všechny suroviny (a jejich gramáž) přesně podle receptu? Rcepty mám poctivě vyzkoušené, tak nechápu, proč těsto lepilo. Zkoušelas podsypat moukou?
Jsou moc dobré
Do vykynutého kvásku přidáš vše ostatní a vypracuješ těsto, které musí nakynout (to trvá asi hodinu).
Pak ho promísíš a dál už podle receptu - uděláš bagety a ty musí znovu nakynout na plechu (přibližně 30-45 min). Potřeš vejcem, ozdobíš a vložíš do vyhřáté trouby.
Kdybys něčemu nerozuměla, písni mi vzkazík