Postup přípravy
Krok 1: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch.
Krok 2: Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci.
Krok 3: Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke.
Krok 4: Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Moje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 2 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 57 minutami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 1 hodinou
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 2 hodinami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 3 hodinami
Cuketové placky
hpludrova před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
plněné karé,
smažené karé,
co je vepřové kare,
co je karé,
veprove kare recept,
co je to karé,
plnené bravčové karé,
karé,
vepřová pečeně arista,
karé wikipedie,
smažené vepřové karé,
vepřová kýta plněná bylinkami,
mortadela recepty,
recept z veprove kare,
vepřové karé smažené,
vepřové karé wikipedie,
recepty z veproveho kare,
veprova pecene kare,
italský recept z veproveho masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
mortadela,
slanina,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
máslo,
bylinky,
Komentáře (33)
posílám foto, bodík máš už dávno
btw....vcera som urcite vlozila aj fotky, ako vyzeralo maso pred pecenim..teraz tu nie su....nevsimli ste si ci tam boli rano?
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!...
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla