Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda s mozzarellou, olivami a vínem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 702 kJ /
1 602 kcal
Bílkoviny81,57 g
Tuky137,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy10,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí plát osolíme, opepříme, poklademe anglickou slaninou, na ni rozložíme mozarellu, kterou jsme nakrájeli na tenké plátky, posypeme kousky rajčat a kolečky oliv. Maso zavineme, svážeme a dáme do pekáčku. Lehce pokapeme olejem z rajčat a dáme do rozehřáté trouby / cca 200° C / zatáhnout. Potom maso podlijeme vínem, přikryjeme a pečeme do měkka. Krátce před koncem odkryjeme, přidáme do vypečené šťávy olivy a nakonce zjemníme máslem.

Zveřejněno 14. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRJr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRJr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Roláda byla moc dobrá a ta štávyčka taky ,místo oliv jsem dala hrášek:-p:yes:

Lenchula: moc děkuji, udělala jsi mi velkou radost;-):-):-)

Dnes se přítel rozhodl udělat tento recept a musím říct,že to byl gurmánský zážitek :yes: Ta omáčka byla chutově geniální a roláda nebyla vůbec suchá. I když těch sušených rajčat jsme tam neměli moc, dodaly roládě báječnou chuť. Sice nepozřu žádnou kůži z masa,ale dala se v pohodě odloupnout :-)

Moc vám děkuju:-K, hlavně Eli Tobě, že jsi recept vylovila, zrealizovala a krásně nafotila;-):yes::yes:

Jéje, tak tahle roládka mi taky unikla :-8:-8 Je to krása, ukládám, protože tohle nám s holkama bude chutnat :-p

až díky komentáři Elizy jsem si všimla této skvostné rolády;-)
všechny věci, co já ráda, jsou uvnitř, vše krásně svinuto, navíc umocněno nádhernými obrázky obou "aktérek";-) nezbývá, než obodovat a určitě vyzkoušet:-p:-):yes::yes:
moc hezky jste vinuly, děvčata:-8:-D:yes:

Maruško, dnes jsem vyráběla tuhletu tvoji lahůdku, jen bez oliv, aby to jedla Lízinka, zato s přidáním zbytku listového špenátu a čerstvých cherry rajčátek. Moc jsme si pochutnali. Bod jsem poslala už dávno (je to jeden z těch dvou...), tak teď aspoň poděkování a fotodokumentaci...:-):-K

Určitě ! No - a návštěva IKEA bez návštěvy restaurace je pro mě nemyslitelná:-8:-D:-D

Tak jo, a dáme si papu :-p. Na to se tam poslední dobou těším skoro nejvíc...:-*
Napíšeme si? :-)

Budou - nebudou, uvidím;-). Elizo, klidně se můžeme někdy domluvit - já tam jezdím taky moc ráda:-)

Tak snad je ještě budou mít. Já je mám asi dva roky, ale naposledy jsem je mimopražské kamarádce kupovala loni v létě...
Ty se máš, hned bych se přidala ;-).

No výborně, díky, Elizo, za tip. Do IKEA se chystám ve středu, tak se tam po nich podívám.:yes::-)

Maris, ony ty z IKEA právě vypadají "jako po babičce", třeba jsou inspirované těmi původními...;-) Každý, kdo je u mě viděl, si pro ně v nejbližší době dojel...:-* Jsou nádherné (a navíc levné :-) ).

Tématické fráze:
italská roláda, italská kuřecí roláda, kuřecí maso s olivami, kuřecí rolada, kuřecí roláda s mozzarelou, krůtí roláda s olivami, kuřecí maso olivy, kuřecí roláda s mozarellou, roláda olivy sušená rajčata mozarella, maso s olivami, kuřecí rolada mozarela a spenat, kuřecí prsa s mozzarelou a olivami, kuřecí roláda z prsou po italsku, mocarela kureci prsa, italská rolada z masa, kureci s olivami, naložená mocarela, kuřecí roláda recept, kuřecí maso s mozzarelou, kuřecí maso se sušenými rajčaty

Suroviny:
kuře, sýr mozzarella, slanina anglická, rajče sušené v oleji, olivy černé, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu