Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Moje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 27 minutami
Pórkový krém
Kajkajak před 51 minutami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 2 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 3 hodinami
Bublanina s třešněmi a drobenkou
saajo před 4 hodinami
Jablkové (ne)kynuté šátečky
Ivcatkoo před 4 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Teta Lena před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Roman M. před 5 hodinami
Tématické fráze:
stejk,
jak správně udělat steak,
jak připravit flank steak,
jak správně udělat hovězí steak,
jak pripravit stejk,
jak udělat flank steak,
jak udělat správně steak,
flank stea,
brazilsky steak,
hovězí steak který se vždy povede,
porterhouse steak recepty,
steak postup,
jak správně udělat stejk,
jak správně připravit stejk,
jak na správný stejk,
jak stejky,
stejky názvosloví,
jak na stea,
flank stejk,
jak na správný steak recept
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl hrubozrnná,
pepř steakový,
olej olivový,
Komentáře (13)
Zadne baleni do alobalu a strkani do trouby neprovadime.
Svieckovu- fillet som si nikdy v restauracii neobjednal ani ziaden moj znami,z jednoducheho dovodu, tuk dava masu chut a svieckova je sucha tym padom bez chuti aj ked je makka. T bone, porterhouse, rib eye,skirt,flank,sirloin atd.
Iny kraj iny mrav
http://www.seriouseats.com/2011/03/the-four-high-e...
Steak je 80% o kvalite masa nie o priprave.Ked kupim USDA prime steak aj moja babka ktora nema sajnu steakoch ho pripravi a bude super.
http://www.primesteakhouses.com/how-usda-grades-be...
V místních podmínkách (Česká Třebová) jsem to už vzdal, výsledek sice vypadal dobře, ale byl k neužvýkání. Prostě to správné maso tady nedostanu. Podotýkám, že jsem žil skoro třicet let ve státech a tam se mi špatný steak nikdy "nepovedl".
Takže Vašku, ukládám a slibuju, že budu trénovat i nadále