Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,14 g |
| Tuky | 38,32 g |
| Vláknina | 17,99 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Moje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 18 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 53 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
gulas s mletym masem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recept guláš s mletým masem,
gulaš z mletým masem vepřového masa,
vepřovy gulaš-recept,
guláš z mletého masa,
veprovy gulas z mleteho masa,
cuketové guláš,
jake maso na vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
guláš z mletého vepřového masa,
gulas z mletyho masa,
segedín z mletým masem,
recept guláš s mletým masem¨
Suroviny:
plec vepřová,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar masový,
mouka hladká,
zázvor mletý,
kmín celý,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)