Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,14 g |
Tuky | 38,32 g |
Vláknina | 17,99 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Moje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 9 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 10 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
gulas s mletym masem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recept guláš s mletým masem,
gulaš z mletým masem vepřového masa,
vepřovy gulaš-recept,
guláš z mletého masa,
veprovy gulas z mleteho masa,
cuketové guláš,
jake maso na vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
guláš z mletého vepřového masa,
gulas z mletyho masa,
segedín z mletým masem,
recept guláš s mletým masem¨
Suroviny:
plec vepřová,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar,
mouka hladká,
zázvor mletý,
kmín celý,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (3)