Rybí polévka
Křehké rybí maso, vůně zeleniny a křupavé krutonky okouzlí vaše strávníky nejen na Vánoce. Avšak právě na ty nesmí rybí polévka na svátečním stole chybět. Její příprava je snadná a je ideálním pokrmem pro všechny milovníky ryb.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 853 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 1,89 g |
Vláknina | 29,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 23,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Moje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
radekfiala před 24 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 42 minutami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 11 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 11 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 12 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 12 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 12 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 13 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybi polevka,
rybí polévka recept,
recept na rybi polevku,
ryby polevka,
rybi polevka ze pstruha,
recept rybí polévka,
rybí polévky,
rybí polévka z pstruha,
polevka ze pstruha,
rybí polívka,
jak se vaří rybí polévka,
domácí rybí polévka,
rybí polévka top recepty,
polévka rýbí,
příprava rybí polévky,
rybi lička,
rybí polévka s jikrami,
rybí,
rybí vnitřnosti,
jak se dělá rybí polévka
Suroviny:
hlava kapří,
vnitřnosti rybí,
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
olej
Komentáře (24)
Svatá pravda
Nejjednodušší způsob jak odstranit vnitřní sádlo je, hodit vnitřnosti do studené vody a vše co vyplave na hladinu VYHODIT
No, ale podle tohoto receptu bych nevařil ani omylem
No, masoxy bych tam nedávala určitě. Myslím, že pro toho, kdo nemá rád rybí chuť, je lépe uvařit něco jiného (třeba hrachovku a svíčkovou), než takhle kazit rybu
Světlanko a Simonko. Mám moc rád máslo a polévky s jíškou z něho, ale do rybí polévky mi nějak chuťově nezapadlo a jeho velmi dobrá chuť nám převážila ostatní, tak jsme přešli na sádlo, které taky máme rádi a používáme dost. Musím přiznat, že nepoužívám olivový olej na vaření(i když slidím asi kritiku), ale pouze do salátů. HOLT TO JE ZVYK.