Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 148 kJ / 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,80 g |
| Tuky | 22,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou.
Krok 2: Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou polovicou rezňa a zopneme kovovými ihlicami /špáradlami.
Krok 3: Obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do červena.
Krok 4: Podlejeme vodou a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a so šalátom.
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Moje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
Kajkajak před 1 minutou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 4 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 51 minutami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
detviansky bravčový rezeň,
opravené řízky recepty,
fotogratie,
recepty vepřové,
pomazánka z masa,
brněnský rezen,
dětvanský řízek,
detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou,
dětvanský,
bravčový rízek,
priprava bravcoveho rezna,
detviansky reze recept,
jak uvařit řízek,
receptyrezen,
rošťáci z vepřového,
roštaci z masa,
jak uvařit domácí šunku,
recepty vepřové maso,
vepřové maso
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr eidam,
šunka uzená,
sůl,
hořčice,
mouka hladká,
olej,
voda,
brambory,
máslo
Komentáře (24)
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)