Rybí polévka
Křehké rybí maso, vůně zeleniny a křupavé krutonky okouzlí vaše strávníky nejen na Vánoce. Avšak právě na ty nesmí rybí polévka na svátečním stole chybět. Její příprava je snadná a je ideálním pokrmem pro všechny milovníky ryb.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 853 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 1,89 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 23,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Moje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 1 hodinou
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 7 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 35 minutami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 37 minutami
Perníčky Marie
salajkol před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 3 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 4 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 4 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 4 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 4 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybi polevka,
rybí polévka recept,
recept na rybi polevku,
ryby polevka,
rybi polevka ze pstruha,
recept rybí polévka,
rybí polévky,
rybí polévka z pstruha,
polevka ze pstruha,
rybí polívka,
jak se vaří rybí polévka,
domácí rybí polévka,
rybí polévka top recepty,
polévka rýbí,
příprava rybí polévky,
rybi lička,
rybí polévka s jikrami,
rybí,
rybí vnitřnosti,
jak se dělá rybí polévka
Suroviny:
hlava kapří,
vnitřnosti rybí,
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
olej
Komentáře (26)
Svatá pravda
Nejjednodušší způsob jak odstranit vnitřní sádlo je, hodit vnitřnosti do studené vody a vše co vyplave na hladinu VYHODIT
No, ale podle tohoto receptu bych nevařil ani omylem
No, masoxy bych tam nedávala určitě. Myslím, že pro toho, kdo nemá rád rybí chuť, je lépe uvařit něco jiného (třeba hrachovku a svíčkovou), než takhle kazit rybu
Světlanko a Simonko. Mám moc rád máslo a polévky s jíškou z něho, ale do rybí polévky mi nějak chuťově nezapadlo a jeho velmi dobrá chuť nám převážila ostatní, tak jsme přešli na sádlo, které taky máme rádi a používáme dost. Musím přiznat, že nepoužívám olivový olej na vaření(i když slidím asi kritiku), ale pouze do salátů. HOLT TO JE ZVYK.