Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 12 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 1 hodinou
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 8 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 9 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 9 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 10 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..