Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Servírujte s rýží, chlebem nebo salátem.
Zveřejněno 11. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Moje poznámka
Chalupářské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJGV
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 52 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 3 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 5 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
chalupářské recepty,
chaluparsky gulas,
recept na chalupářský guláš,
chaluparsky steak,
chalupářské menu,
hovezi chaluparske maso recepty,
chalupařsky gulaš recepty,
chalupářský guláš top recepty,
hovězí maso zadní recepty,
chalupářké maso,
chaluparske hovezi platky,
chaluparský hrnec recepty,
hovezi chaluparske maso,
recdpty.cz,
chalupářské recept,
chalupářský guláš recept,
chalupářský guláš z hovězího masa,
chalupářské hovězí,
chaluparsky hrnec recept,
chalupařsky steyk
Suroviny:
hovězí zadní,
žampióny,
cibule,
kapie červená,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vývar,
olej
Komentáře (3)