Vepřové výpečky na černém pivu
Šťavnaté výpečky při pečení rozvinou svou vůni široko daleko. Inspirujte se tímto receptem a připravte výtečné masové kousky pečené na pořádné dávce cibule, kterou doplňuje nasládlá chuť černého piva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,57 g |
Tuky | 181,87 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 89,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky, česnek na plátky, vše osolíme, přidáme koření a dobře promícháme.
Krok 2: Směs uložíme do zapékací mísy, podlijeme pivem, zakryjeme a dáme péct na 160-170 °C asi na 90 minut.
Krok 3: Odkryjeme, zvýšíme teplotu a dopečeme dočervena. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Moje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 14 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 minutami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 33 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 1 hodinou
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 6 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky na pivu,
vepřové výpečky pomalu pečené,
vepřové maso na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivě,
vypecky z kyty,
vepřové výpečky,
výpečky na pivu,
vepřové na pivu,
vepřové plátky na černém pivu,
vepřové na pivě,
vypecky na pive,
vepřové maso na pivu,
pečené výpečky,
vepřové výpečky na pivě,
vepřové kostky na černém pivu,
vepřová kýta na černém pivu,
maso na černém pivu,
vypecky z veprove kyty,
vepřové na černém pivě
Suroviny:
bůček vepřový,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
pivo černé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (13)
Ale i tak nám moc chutnalo.
Jana Pa:Jani,maso můžeš udělat i na sporáku v kastrolu,nebo papińáku a pak část šťávy prudkým varem bez pokličky nechat vydusit
Bod, první, už je tam.