Vepřové výpečky na černém pivu
Šťavnaté výpečky při pečení rozvinou svou vůni široko daleko. Inspirujte se tímto receptem a připravte výtečné masové kousky pečené na pořádné dávce cibule, kterou doplňuje nasládlá chuť černého piva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 831 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 294,57 g |
| Tuky | 181,87 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 89,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky, česnek na plátky, vše osolíme, přidáme koření a dobře promícháme.
Krok 2: Směs uložíme do zapékací mísy, podlijeme pivem, zakryjeme a dáme péct na 160-170 °C asi na 90 minut.
Krok 3: Odkryjeme, zvýšíme teplotu a dopečeme dočervena. Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Moje poznámka
Vepřové výpečky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ODwr
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 50 minutami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 1 hodinou
Výborné lasagne
1.Ditouche před 2 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 2 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 5 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 5 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky na pivu,
vepřové výpečky pomalu pečené,
vepřové maso na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivě,
vypecky z kyty,
vepřové výpečky,
výpečky na pivu,
vepřové na pivu,
vepřové plátky na černém pivu,
vepřové na pivě,
vypecky na pive,
vepřové maso na pivu,
pečené výpečky,
vepřové výpečky na pivě,
vepřové kostky na černém pivu,
vepřová kýta na černém pivu,
maso na černém pivu,
vypecky z veprove kyty,
vepřové na černém pivě
Suroviny:
bůček vepřový,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
pivo černé,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (17)
Ale i tak nám moc chutnalo.
Jana Pa:Jani,maso můžeš udělat i na sporáku v kastrolu,nebo papińáku a pak část šťávy prudkým varem bez pokličky nechat vydusit
Bod, první, už je tam.
K receptu nejsou žádné komentáře.