Klobásky v zelí
Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem, pusťte se do toho, ať jste připraveni.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 175 kJ / 281 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,22 g | 
| Tuky | 2,17 g | 
| Vláknina | 21,14 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,02 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 43,71 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Klobásy nakrájíme na kolečka, kapii a beraní rohy zbavíme semeníku, omyjeme a nakrájíme na kousky, cibuli na půlkolečka. Pokud je zelí dlouhé, překrájíme ho.
	Krok 2: Na oleji opečeme klobásu, přidáme cibuli a kapii. Chvíli dusíme a přihodíme zelí a beraní rohy. Vše krátce dusíme a dochutíme.
	Krok 3: Necháme zchladnout a natlačíme do čisté sklenice. Po naplnění otřeme hrdlo, uzavřeme a skladujeme v lednici. Necháme uležet 1-2 dny, ale je to dobré hned po vychladnutí.
	Krok 4: Po uležení se zelí může ohřát a podávat třeba s brambory nebo chlebem. Ale studené je výbornou chuťovkou třeba na párty nebo grilovačku.
Zveřejněno 7. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Klobásky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwJM
Moje poznámka
					
				
Klobásky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwJM
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zeli s klobasou, 
						
						
							klobásy v zelí, 
						
						
							klobasy se zelim, 
						
						
							klobásy na zelí, 
						
						
							myslivecké zelí, 
						
						
							klobásky v zelí, 
						
						
							klobása v zelí, 
						
						
							zelí recepty, 
						
						
							klobásy pecene v zelí, 
						
						
							recepty se zelím, 
						
						
							klobásy se se zelím, 
						
						
							recepty s klobasami, 
						
						
							klobásové zelí, 
						
						
							klobásy pečené na zelí, 
						
						
							zelí s klobásy, 
						
						
							zelí s s klobásou, 
						
						
							recept zeli s klobásou, 
						
						
							kozí klobásy, 
						
						
							recepty ze zeli, 
						
						
							klobáse se zelí
						
					
						Suroviny:
						
							klobása, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							kapie, 
						
						
							cibule červená, 
						
						
							cibule bílá, 
						
						
							beraní rohy, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							ocet
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (18)
Já raději tu klobásku zamíchám do klasicky uvařeného kysaného zelí !
A taky se hodí i ke grilovačce !