Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,72 g |
| Tuky | 36,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 157 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 6,04 g |
| Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Moje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 40 minutami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 4 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 13 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 33 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 53 minutami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 1 hodinou
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 1 hodinou
Farářské řízky
Elliska4321 před 3 hodinami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 5 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 5 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 6 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
zampiony niva smetana,
žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou,
plněné portobello,
portobello recepty,
žampiony portobello s nivou,
žampiony portobello plněné kuřecí šunkou,
plněné portobello recepty,
zapečená portobella,
sunka plněna nivou a zakysanou,
portobello a kuřecí játra,
těstoviny s vepřovou směsí,
řízky z portobella,
těstoviny s vepřovými játry,
pečené portobello s nivou a rajčaty,
zapékané brambory se šunkou nivou,
portobello recept s játrou,
vepřové maso s nivou a smetanou,
brambor s veprovymy jatry
Suroviny:
portobello,
sýr niva,
smetana 12%,
šunka,
petrželka zelená,
olej,
játra vepřová
Komentáře (6)
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .