Rybízová marmeláda
Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My určitě ne. Rybíz obsahuje hodně pektinu, proto není potřeba přidávat želírovací přípravek, stačí jen cukr. Snazší recept už nenajdete, určitě ho vyzkoušejte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RWV
Moje poznámka
Rybízová marmeláda
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RWV
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 6 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 24 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 42 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybízový džem,
recept na rybizovou marmeladu,
marmeláda,
recepty na marmelády a džemy,
marmelada recept,
džem z rybízu,
ribizova marmelada,
marmeláda z červeného rybízu,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
bílý rybíz marmeláda,
rybízový džem recept,
jak udělat rybízovou marmeládu,
rybízová,
marmeláda z červeného rybízu recept,
rybízové víno recept,
džem z bílého rybízu,
červený rybíz marmeláda,
domácí marmeláda z červeného rybízu,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
recept na rybízový džem
Suroviny:
rybíz,
cukr krystal
Komentáře (169)
Želiroval úplně neskutečně, jsem nadšená!
S dovolením jsem přidala fotku
No a jak vám želírovala, he?
Dnes poprvé jsem dělala marmošku z černého rybízu. Odteď budu dělat rybízové marmelády pořád.
. ako pisem, varime takto uz desatrocia, je to jednoduche a rychle.
Hosta: Jitka, ďakujem za odpoveď, ale treba to robiť tak, ako je postavený recept. Pokiaľ niekomu nevyhovuje, má možnosť zvoliť iný recept.
Ladi, díky za záskok.
Inak mi nie je jasné, ako vám nestuhol lekvár, ak ste doň dali ešte želírovací cukor. Ríbezle majú toľko pektínu, že lekvár stuhne aj keď nechce. Pozor ale, horúci lekvár bude tekutý, stuhne po vychladnutí.
Ďakujem za vyskúšanie a som rada, že sa podaril.
Rybízová se povedla a je úplně super
Jahodovou jsem zkoušela včera a první várka zatím nezhoustla, druhou jsem vařila o 10 minut déle, tak ta ztuhla
Ještě jednou děkuji