Suroviny
Porce: 17 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 256 kJ / 6 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,43 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 108,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 542,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Moje poznámka
Marmeláda z celého černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgjl
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
černý rybízový džem za studena,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmeláda z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu,
džem z černého rybízu za studena,
marmeláda z černého rybízu recept,
černý rybíz recepty,
černý rybízový džem recept,
rybízová marmeláda nevařená,
recepty z černého rybízu,
černy rybíz,
černý rybíz za studena,
nevařená marmeláda,
dzem z černého rybízu recept,
nevařená marmeláda z červeného rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu za studena,
nevařená rybízová marmeláda,
ma cerny rybiz hodne pektinu ?,
syrový černý rybíz,
rybízová marmeláda za studena
Suroviny:
rybíz černý,
cukr třtinový,
med,
rum
Komentáře (8)
A z jakého jiného, než z celého rybízu, se dělá mixovaná marmoška, he?
***
Napřed peru, pak odstopkuju, šťávy se tak praním nezbavuju
Pokud vlastnoručně i sklízím, tak keře večer osprchuju (je-li to potřeba) a pak už češu přímo pouze bobule bez stopek
No, trpělivosti se lze naučiti
Samotné bobule češu jejich kolektivním strháváním ze střapců, čímž se mi daří čas ošálit a dostat ovoce z keře do kastrolu za poloviční dobu