Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Slaný koláč s hermelínem a hruškou
Přidáno před 2 hodinami
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 14 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 22 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
matmina před 40 minutami
Vepřové s kukuřicí, hráškem a další zeleninou
trdlo před 46 minutami
Rizoto s lososem
Danoouch před 50 minutami
Kuře na smetaně
Chabal před 1 hodinou
Dýňová polévka se smetanou
martiline před 1 hodinou
Kinder řezy
Pavluska75 před 1 hodinou
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Jan Nemec před 2 hodinami
Vanilkovo-tvarohová bábovka
mrazule před 2 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)