Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 2 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 4 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 51 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 1 hodinou
Ruské vejce
Ivyjg před 2 hodinami
Jablíčková rychlovka
Lucie1001 před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Sima1996 před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 5 hodinami
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 6 hodinami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 6 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)