Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Moje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 14 hodinami
Tématické fráze:
mátova omacka,
mátová šťáva,
mátová šťáva recept,
teplé omáčky k masu,
mátová šťáva za studena,
mátová omáčka recept,
recept na mátovou štávu,
mátová omáčka použití,
mátová šťáva top recepty,
stavy omáčka k masu,
omáčky k masu,
omacka z maty,
použití máty na maso,
mátová omáčka ke grilovanému masu,
použití mátové omáčky,
recepty s matovou omáčkou,
tepla omacka k masu,
omacka z cerstve maty,
omačka z čerstvé máty,
omačka ke hovezimu
Suroviny:
máta čerstvá,
šťáva citronová,
jablko,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?