Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 318 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,98 g |
Tuky | 46,85 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Moje poznámka
Telecí ražničí s kedlubnovým zelím a dušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9wV
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s kedlubnovym zelim,
telecí maso kousky recept,
klobása langolt příprava,
klobása langolt,
s kedlubnovým zelím,
ražniči z teleciho,
gnocchi s dusenym zelim zelim
Suroviny:
maso telecí,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření gyros,
chilli tekuté,
olej,
kedlubna,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
ocet,
houby čerstvé,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
olej
Komentáře (5)