Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 856 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,20 g |
Tuky | 35,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Moje poznámka
Cuketové závitky s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPRO
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 24 minutami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
poirotka před 28 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 57 minutami
Tvarohový dort Míša s jahodami
mamina58 před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 13 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 14 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 15 hodinami
Tématické fráze:
lehké předkrmy,
brynza,
cuketové halušky s brynzou,
kuřecí brynza cuketa,
brynzové platky,
zapečené cukety s brynzou,
zapečená cuketa s brynzou,
cuketové recepty,
cuketove buchty,
cuketové předkrmy,
lehke langoše,
lehké předkrmy recepty,
cuketa recepty s brinzou,
recepty předkrmy s brynzou,
jak krájet cuketové plátky,
recepty s brynzou,
jak krajet platky cukety,
cuketové langoše,
cuketa s bryndzou,
cuketové toasty
Suroviny:
cuketa,
brynza,
smetana sladká,
pažitka
Komentáře (8)
já bych možná místo cukety volila salátovou okurku, přijde mě chuťově taková nějaká výraznější oproti mdlé cuketě
ale je to jen můj názor, recept se mi velm líbí, určitě vyzkouším
Veľmi príjemný recept!