Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 590 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,01 g |
| Tuky | 148,78 g |
| Vláknina | 5,84 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 12,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoké maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7M5
Moje poznámka
Divoké maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7M5
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
maso dvou barev,
maso tří barev,
maso dvou barev recept,
maso dvou barev čína,
recepty čína maso dvou barev,
hovězí maso recepty,
recepty maso dvou barev,
čínské maso dvou barev,
recept na maso dvou barev,
maso dvou barev recepty,
divoke maso,
divoké maso recepty,
maso dvou chutí,
maso dvou barev na zelenině,
maso dvou barev steaky,
barva hovězího masa,
maso 3 barev,
maso dvou barev hovězí a vepřové recept,
cina s dvou druhu masa,
maso dvouch barev
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
koření divočina,
koření na zvěřinu,
špek uzený,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká
Komentáře (11)