Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 590 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,01 g |
Tuky | 148,78 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 12,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoké maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7M5
Moje poznámka
Divoké maso dvou barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7M5
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 43 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso dvou barev,
maso tří barev,
maso dvou barev recept,
maso dvou barev čína,
recepty čína maso dvou barev,
hovězí maso recepty,
recepty maso dvou barev,
čínské maso dvou barev,
recept na maso dvou barev,
maso dvou barev recepty,
divoke maso,
divoké maso recepty,
maso dvou chutí,
maso dvou barev na zelenině,
maso dvou barev steaky,
barva hovězího masa,
maso 3 barev,
maso dvou barev hovězí a vepřové recept,
cina s dvou druhu masa,
maso dvouch barev
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
koření divočina,
koření na zvěřinu,
špek uzený,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká
Komentáře (10)