Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené v česnekovém oleji se sušenými rajčaty s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEk
Moje poznámka
Brambory pečené v česnekovém oleji se sušenými rajčaty s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rWEk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 3 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 3 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
brtna před 1 hodinou
Anglické bochánky k čaji (scones)
MarieeA před 1 hodinou
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 2 hodinami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 3 hodinami
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 3 hodinami
Rýže s hráškem
Merylas před 3 hodinami
Ořechy v karamelu
Merylas před 3 hodinami
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 3 hodinami
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 5 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory,
pečené brambory s česnekem,
brambory se se sušenými rajčaty,
pečené brambory recept,
recepty s bazalkou,
brambory se sušenými rajčaty,
brambory v oleji recept,
pecene brambory bazalka,
brambory v oleji,
hlávkový salát recepty,
brambory pečené s cesnekem,
pečené brambory v troubě,
smetanové brambory se sušenými rajčaty,
pečené brambory s bazalkou
Suroviny:
brambory,
rajče sušené,
petrželka,
sůl hrubozrnná,
kmín drcený
Komentáře (5)