Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,90 g |
Tuky | 79,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNK5
Moje poznámka
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNK5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 10 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 22 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečená krkovice se smetanou,
pečená krkovička plátky,
prirodni platek s lilkem,
pečená krkovička se smetanou,
recept pripravy z lilku,
krkovice lilek,
pečená krkovice,
zapečená vepřová krkovice se smetanou,
veprova krkovice s lilkem,
coz pečené krkovice,
krkovice s lilkem a brambory,
zapečený lilek se smetanou,
vypotit,
krkovička pečená,
priprava peceni na lilek,
recepty lilek a krkovice,
krkovička s lilkem,
recepty krkovice lilek,
zapečená vepřová krkovice,
kuskus s lilkem a smetanou
Suroviny:
krkovice vepřová,
lilek,
smetana ke šlehání,
hořčice,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (4)