Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,41 g |
Tuky | 95,54 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,59 g |
Sacharidy | 49,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Moje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 42 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po myslivecku,
omáčka po myslivecku,
hovězí krk recepty,
recepty ph,
srnčí medailonky po myslivecku,
hovězí krk recept,
zvěřina po myslivecku,
hovězí v ph,
hovězí po myslivecku v pomalém hrnci,
hovezi ala zverina,
srnčí po myslivecku,
plec po myslivecku,
hovezi krk v ph,
hovězí na způsob zvěřiny,
hovezi z ph,
hovězí na způsob zvěřina,
hovezi jako zverina,
jak pripravit hovezi krk,
pomalý hrnec recepty,
krkovice po myslivecku
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
brusinky,
šťáva citronová,
cukr,
mouka,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
jalovec,
vývar,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (18)
dělala jsem ze srnčího hřbetu a musím ti říct,že to je fest jedlé
posílám ti další zasloužený bodík
ale zítra si k tomu chlapci uvaří gnocchi
děkuji a doporučuji
P.S.miluju PH
Pěkný recept, určitě vyzkouším
Simonko, díky, že jsi reagovala za mě.
ivulinko, když si pospíšíš, ještě tu je