Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 493 kJ / 1 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,23 g |
Tuky | 41,33 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 20,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9w2
Moje poznámka
Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r9w2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa recepty,
žampionový přeliv,
kuřecí prsa recept,
marinovaná kuřecí prsa,
kuřecí prsa,
recept kuřecí prsa,
kuřecí steak se žampionovým přelivem,
kuřecí prsa marinovana,
kureci prsa s barevnym peprem,
top recepty,
kuřecí s žampionovým přelivem,
marinovane kureci prsa,
kotlety s žampionovým přelivem,
kuřecí steak s zampionovym prelivem,
kuřecí maso s zampionovym přelivem,
kuřecí prso recepty,
recept na kuřecí prsa,
keřecí plátek přelitý žampionovou omáčkou,
kruti a zampionovy preliv,
žampionový přeliv k masu
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
smetana na vaření,
mouka hladká,
omáčka sojová,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej,
hořčice dijonská,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (11)