Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,54 g |
| Tuky | 19,29 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Moje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 7 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Kachní prsa s citronovou trávou
Přidáno před 19 hodinami
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 17 minutami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 20 minutami
Čočkový prívarok
magdalenka před 54 minutami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 1 hodinou
Mungo - klíčky
magdalenka před 1 hodinou
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
simonacw před 2 hodinami
Pomazánka z cukety a parmazánu
magdalenka před 2 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
u4285996806 před 2 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí,
rop recepty,
španělské jídlo,
hovězí na švestkách,
hovězi maso po španělsku,
hovezi dusene,
španělské hovězí maso,
hovězí zadní dušené,
dušené hovězí maso,
dušené hovězí kostky,
dušené hovězí zadní,
dušené hovězí recept,
hovadzie maso dusene,
španělská hovězí pečeně,
roztrhaný španělský ptáček,
španělská pečeně,
spanelske kostky,
dušené hovězí maso recept,
hovězí maso dušené,
hovadzie dusene
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
olej,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
kmín drcený,
koriandr čerstvý,
ocet vinný bílý,
protlak rajčatový,
vývar hovězí,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.
Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.