Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,98 g |
| Tuky | 45,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Moje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky s omáčkou,
mleté maso s noky,
gnocchi s boloňskou omáčkou,
noky mleté maso,
bramborové noky s omáčkou,
noky a rajčata,
bolonské gnocchi,
noky k omacce,
gnocchi s boloňská omáčka,
noky z mletého masa,
recept noky s omáčkou,
noky k rajské omáčce,
omacky s noky,
mleté maso s nokama,
noky z mletého v rajské omáčce,
top recepty bolonska,
gnocchi bolognese,
gnoči s bolonskou omáčka,
gnocchi boloňská omáčka,
top recepty noky s omačkou
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
noky bramborové,
rajče,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)